Jolloinkin pälkähti päähän,että olisi kiva tavata turkulaisia atc-harrastajia ja eikun tuumasta toimeen. Otin yhteyttä Manumiinaan ja siitä homma lähti liikkeelle. Laitila, sopivasti puolimatkassa valikoitui tapaamispaikaksi. Laitilan Kievarissa löytyi just sopivan kokoinen pikkukabinetti.Turun suunnasta ilmoittautui viisi ja saman verran Rauman suunnasta.
Kyllä siinä melkoinen puheensorina kävi kun ensin kahviteltiin ja sitten leviteltiin pöytä täyteen askatelutarvikkeita ja vaihdettavia atc-kortteja. Aiheena oli lintu,mutta myös muita kortteja oli mukana ja vaihtokauppoja syntyi vilkkaasti.
Vaihtojen jälkeen livejammailtiin.Digeilin valmiiksi kaksi erilaista taustaa, joten kaiken kaikkiaan 20 atc-korttia värkkäiltiin.Tällaiselta näytti pöytä askartelun tuoksinassa!Näistä lähdettiin jammailussa liikkeelle


Ja näin upea atc-korttikokoelma jäi muistoksi livejammailusta, jokaiselle siis kaksi korttia kotiin viemisiksi.

Mukana olivat:
Manumiina
Tetra
Kotilaiska
Piiku
Gunilla
Tarkku
Piipero
Sari
Anne
Arja L

Ilman muuta on selvää,että tämä yhteistapaaminen ei jäänyt ainoaksi, vaan näin hauskoja tapahtumia tullaan järjestämään jatkossakin silloin tällöin.
Ilmeisesti syksyllä tavataan Turussa oikein pitkän kaavan mukaan,mutta siitä kuulemme sitten myöhemmin kun Manumiina on tutkinut asiaa.

Oikein lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille atc-vaihdoista, jammailusta ja hauskasta yhdessäolosta.

Kirjoitteli Arja L
PS. Lisäsin omat kuvat, kadonneitten tilalle. Terv.tetra